affiche van beleefweek nationaal park zuid kennemerland van 10 tot en met 18 oktober, logo van het nationaal park en paddenstoelen in het gras zichtbaar
september 2020

Beleef het duin zakelijk

Dit jaar bestaat Nationaal Park Zuid Kennemerland 25 jaar en dat wordt gevierd met een Beleefweek. Van 10 tot en met 18 oktober worden er diverse activiteiten in het duingebied georganiseerd.

Op 13 oktober biedt Buitendag samen met Groen Vitaal, Hallo Rust en Duincafé de Kennemerduinen de unieke gelegenheid om kennis te maken met onze activiteiten voor teambuilding in het duin. Buitenactiviteiten voor kleine groepen die naast samenwerking ook de creativiteit, concentratie en gezondheid versterken. In een 2,5 uur durend programma neem je deel aan drie introductie workshops en maak je kennis met de catering van het duincafé.

Binnenkort een teamuitje of teamdag? Dan is dit een unieke kans om je te oriënteren op een leuke teamactiviteit, die ook nog corona proof is. In het duingebied is er alle ruimte om 1,5 meter afstand te houden. Een mooie bijkomstigheid: na de workshop kom je weer vol energie terug op je werkplek!

Het programma bestaat uit de volgende onderdelen:

Workshop schapendrijven - Buitendag
Samen met de andere deelnemers ga je de schaapskudde aansturen. Originele en actieve workshop waarbij samenwerking centraal staat.

Focussessie - Hallo Rust
Je neemt deel aan een focussessie die de creativiteit versterkt en waarin je uitrust alsof je 4 uur geslapen hebt.

Ontdekkingstocht - Groen Vitaal
Een ontdekkingstocht, via een blotevoetenpad, naar vitale ingrediënten in de natuur, die natuurlijk ook geproefd gaan worden in het duincafé.

Duindoorntaart - Duincafé de Kennemerduinen
De duindoorntaart is gemaakt met ingredienten uit het duin. Het duincafé heeft een duurzaam en gevarieerd aanbod en is de ideale uitvalsbasis voor een bezoek aan het NP Zuid-Kennemerland.

Datum en tijd
13 oktober, starttijden om 13.00u en 14.30u

Kosten
20 euro

Startpunt workshop
Bezoekercentrum de Kennemerduinen (Zeeweg 12, Overveen)

Reservering en informatie
duincafe@karmeliet.nl
https://karmelietcatering.nl/evenementen
Wees er snel bij want er zijn slechts 12 plaatsen beschikbaar per blok.

Mocht je alleen in de ochtend kunnen laat het ons dan weten. Bij voldoende belangstelling kunnen we de workshop ook in de ochtend aanbieden.

Natuurlijk kan je voor vragen rechtstreeks contact met ons opnemen.

Tot 13 oktober in het duingebied!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief