Buitendag Nieuws

februari 2022
De mooiste werkplek 

Buitendag heeft haar werkplek in het mooiste natuurgebied van Nederland: het Nationaal Park Zuid Kennemerland. Ook wel bekend als de Kennemerduinen. Deze mooie omgeving werkt inspirerend en ontspannend. We delen onze werkplek graag met je!

Lees meer

oktober 2021
Teambuilding met de 'kudde

Daar sta je dan met je team. Midden in de Kennemerduinen. Ruim 100 schapen staren je aan. De herder en de honden doen een stap naar achteren. Nu is het aan jullie. Durven jullie deze uitdaging aan?

Boek dan onze Workshop Schapendrijven.

Lees meer

april 2021
Kennis maken met Regina Kouprie

Voor de activiteiten met de schaapskudde werkt Buitendag nauw samen met de Kennemer Schaapskudde. Regina Kouprie is de herder van de schaapskudde. De kudde wordt actief ingezet voor het beheer van het duingebied in het Nationaal Park Zuid Kennemerland.

Lees meer

september 2020
Beleef het duin zakelijk

Maak op 13 oktober kennis met onze workshop schapendrijven en andere activiteiten voor teambuilding. Buitenactiviteiten in het duin die naast samenwerking ook de creativiteit, concentratie en gezondheid versterken. De ideale ingrediënten voor een geslaagde teamdag!

Lees meer

juli 2020
Buiten werkt beter
@ 1,5 meter

Pak de draad weer op met je team, samen met Buitendag en de Kennemer Schaapskudde. Combineer actief buiten zijn en een unieke ervaring met de schaapskudde, met alle ruimte om bij te praten en nieuwe ideeën en plannen met elkaar uit te wisselen.

Lees meer

september 2019
Je eigen Buitendag

Buitendag biedt vergaderlocaties midden in de duinen en aan het strand, inspirerende tools om buiten te vergaderen en leuke excursies met de schaapskudde.

Waarom binnen blijven als buiten beter werkt!

Lees meer

februari 2019
Buiten spelen

“Wat zou je het allerliefste willen doen?”, vroeg een loopbaancoach mij jaren geleden.

"Buiten spelen", dacht ik, maar hardop zeggen durfde ik dat niet.

Lees meer

november 2018
Winterwandeling

Maak met je team deze winter een wandeling met de schaapskudde door de Kennemerduinen. Een origineel alternatief voor jullie kerst- of nieuwjaarsborrel. Aan het einde van de wandeling staat warme glühwein of chocolademelk voor jullie klaar!

Lees meer

juni 2018
Buiten werkt beter

Buiten brainstormen en vergaderen loont. Tijdens het lopen denk je creatiever na, ben je beter geconcentreerd en productiever vanwege een betere doorbloeding van je hersenen. Tel uit je winst!

Lees meer

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief