karin, eigenaar van buitendag, loopt samen met de kennemer schaapskudde in de kennemerduinen

Kleinschalig en professioneel - voor een inspirerende en energieke dag buiten

In het bedrijfsleven zijn er veel zakelijke bijeenkomsten, van vergaderingen en projectmeetings tot brainstormsessies en teammeetings en uitjes. Bij Buitendag zijn we van mening dat deze bijeenkomsten effectiever zijn door ze (deels) buiten te laten plaats vinden: buiten werkt beter.

 

Wij hebben hiervoor één van de mooiste natuurgebieden van Nederland als basis gekozen: het Gooische Natuurreservaat.

Gaan jullie mee naar buiten?

karin, eigenaar van buitendag, staat tussen de schapen in het duingebied, het is midden in de winter, de zon schijnt en een blauwe lucht is zichtbaar achter de bomen

Karin Post - eigenaar

Na 15 jaar in diverse strategische functies bij KLM werkzaam te zijn geweest, heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van heidagen, vergaderingen en teamuitjes. Ik heb duidelijk voor ogen hoe deze aan waarde zouden kunnen winnen: namelijk buiten!

Niet alleen uit eigen ervaring weet ik dat je buiten vaak de beste inzichten op doet, ook uit onderzoek komt naar voren dat je creatiever, productiever en meer ontspannen bent als je buiten in beweging bent. Bedrijven kunnen hier een groot voordeel behalen, niet alleen op werkgebied is het effectiever, maar ook de werknemer en het team als geheel hebben er profijt van.

Bij deze nodig ik jullie dan ook van harte uit om naar buiten te gaan met Buitendag.

Creëer je eigen Buitendag

deel van de groep komt met de kudde aanlopen in de workshop schapendrijven, ze staan in groene omgeving en hebben er plezier in

Activiteiten met de schaapskudde

Buitendag werkt samen met de schaapskudde Utrechtse Heuvelrug.

Onze activiteiten met de kudde zijn teamverbindend, ontspannend, maar vooral erg leuk.

Vergaderen

Buitendag heeft een aantal mooie vergaderplekken uitgezocht in de omgeving van het Gooische Natuurreservaat.

In informele setting vergaderen is vaak erg effectief en met één stap ben je buiten. Neem voor meer informatie contact met ons op.

“Ik werk graag mee aan de activiteiten van Buitendag. De schaapskudde is belangrijk voor het onderhoud van de duinen, maar kan ook goed worden ingezet voor diverse teamactiviteiten. De combinatie van de schaapskudde, het mooie duinlandschap en de diverse uitdagende teamopdrachten bieden een bedrijf een hele bijzondere ervaring!”

Regina Kouprie
Schaapsherder
Stichting Kennemer Schaapskudde

“Een mooie ervaring in de duinen draagt bij aan meer betrokkenheid in de natuur. Het Nationaal Park Zuid Kennemerland staat voor duurzaamheid, kwaliteit, variatie en vernieuwing. Buitendag en de Kennemer Schaapskudde sluiten hier goed op aan.”

Margot Holland
Teammanager
Natuur - Zuid Kennemerland en NRO

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief