februari 2019

Buiten spelen

“Wat zou je het allerliefste willen doen?”, vroeg een loopbaancoach mij jaren geleden. "Buiten spelen", dacht ik, maar hardop zeggen durfde ik dat niet.

Als kind was ik altijd al uren buiten aan het spelen, binnen vond ik maar saai. En nu is dat nog steeds. Buiten zijn is voor mij plezier hebben, spontane dingen doen, in beweging zijn en inspiratie opdoen.

Mijn werkende leven heeft zich altijd op kantoor afgespeeld en terwijl ik achter een computer zat of in een vergaderzaal, was ik altijd naar buiten aan het staren. Ik wilde naar buiten!

Vorig jaar heb ik eindelijk de stap durven zetten. Met mijn eigen bedrijf Buitendag kan ik nu elke dag ‘buiten spelen’.

Met Buitendag bied ik organisaties de mogelijkheid om met de voeten in het zand te vergaderen, om te brainstormen midden in het duingebied en om met een team een schaapskudde aan te sturen. En het leukste van allemaal: onder begeleiding van mij. Mijn werkplek is nu dus de Kennemerduinen. Werkoverleg vindt tegenwoordig plaats op het strand, tussen de schapen of in het duingebied. Werken voelt niet meer als werken.

De groepen die bij me langskomen zie ik ontspannen gedurende de dag, ik zie het plezier en de positieve energie. Ik hoop dan ook dat ik in de toekomst nog heel veel mensen en daarmee mezelf, blij kan maken met een dag ‘buiten spelen’ in de duinen.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief