april 2019

Shaping memories

Binnenkort een teamuitje? Wil je unieke gezamenlijke ervaring creëren met je team? Ga dan met je collega's met onze schaapskudde mee de duinen in.

Onze activiteiten met de schaapskudde zijn een perfect teamuitje. Het duingebied is de perfecte plek voor een teamuitje. Je bent lekker buiten actief in een mooie omgeving

Lukt het jou en jouw collega's om de schaapskudde bijeen te drijven?

Voor persoonlijke ontwikkeling en voor de versterking en vitaliteit van een team

Tijd voor een teamuitje? In onze workshop schapendrijven ga je met je team de schaapskudde drijven!

Samenwerking, communicatie en inventiviteit zijn hierbij de sleutelwoorden. Een energieke, uitdagende, maar vooral hele leuke teamactiviteit in de prachtige natuur van de Kennemerduinen (bij Bloemendaal aan Zee).

Eerst maak je kennis met herder Regina en de schaapskudde en krijg je uitleg over de schaapskudde en hun bijdrage in het onderhoud van de duinen. Normaal drijft zij samen met de honden de schapen in de gewenste richting, maar nu is de beurt aan jullie!

 

     

 

Aan de hand van verschillende opdrachten gaan jullie de schaapskudde aansturen en nemen jullie de taken van de herder en de honden over.

Lukt het jullie om de schapen in een raster te krijgen?

Kunnen jullie met de schapen een parcours afleggen?

Wie lukt het om één schaap uit de kudde te halen?

Onder begeleiding van de herder en Buitendag gaan jullie de opdrachten uitvoeren. Eén ding is zeker: alleen met elkaar zal het gewenste resultaat worden bereikt. Samenwerking, communicatie (verbaal en non-verbaal) en inventiviteit zijn hierbij de sleutelwoorden.

De workshop Schapendrijven is een hele leuke, inspirerende workshop, waar je echt als team aan de slag gaat. Tel daar de mooie omgeving van de Kennemerduinen bij op en je hebt een heel bijzonder teamuitje.

Durven jullie de uitdaging aan? De kudde kijkt uit naar jullie komst!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief